Stella Jean

Tot cautand inspiratie pentru tinute tribale am dat peste o colectie care mi-a placut foarte mult si am zis ca trebuie sa o vedeti si voi. Stella Jean este un tanar designer care a debutat castigand concursul organizat de Vogue Italia AltaRoma: "Who's on next", cu colectia sa de inspiratie tribala. Ca sursa de inspiratie cred ca principala tema a fost costumul african, pe care l-a transpus in tinute spectaculoase cu mixuri de printuri si croiuri moderne. Colectia ma duce un pic cu gandul la Marni din cauza materialelor si siluetelor, insa stylingul Stellei este mai aerisit. Eu am pus doar o particica din colectie, pentru restul pozelor intrati pe situl ei. Sunt curioasa sa vad ce va face pe viitor!


Looking for some inspiration for tribal inspired outfits I found a beautiful collection by young designer Stella Jean. She made her debut by winning the Vogue Italia AltaRoma contest: "Who's on next" with her tribal inspired collection. I think the main source of inspiration was the african costume, whitch she turned into spectacular outfits with mixed prints and modern cuts. For the whole collection visit her site.

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.