Crema Hidratanta si Nutritiva

Crema hidratanta si nutritiva cu ulei de catina de la Plant Activ. In ultimul timp am auzit tot mai des vorbindu-se de catina, ulei de catina, cat de eficienta si buna la toate e si m-a facut foarte curioasa aceasta planta. Din ce am gasit pe net, catina este cel mai puternic antioxidant al organismului deoarece contine de 2 ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai multa decat citricele; printre vitaminele pe care le detine se numara A, B1, B2, B6, B9, E, K, P si F. Am vazut ca e uleiul de catina este bun si pentru problemele tenului si eram hotarata sa-l cumpar. Insa cand ma plimbam prin supermarket, am vazut 2 creme care mi-au atras atentia pentru ca aveau in continutul lor ulei de catina, de la firma Plant Activ.


Prima este crema hidratanta cu ulei de catina. Ce se spune pe ambalaj despre ea: "Este special conceputa pentru a mentine constant continutul de apa al pielii, conferindu-i astfel suplete si elasticitate. Continutul bogat in vitamine al uleiului de catina: provitamina A (beta carotenul), vitamina E (tocoferolul) si vitamina F (vitamina pielii), asigura mentinerea echilibrului hidro-lipoproteic al pielii. Crema se aplica zilnic, pe fata, pe gat si pe decolteu, de preferinta dimineata, dupa demachierea cu Laptele demachiant Plant Activ. Fiind o crema usoara care se absoarbe rapid si complet, constitue o excelenta baza de machiaj pentru toate tipurile de ten". M-a atras pentru ca poate fi folosita ca baza de machiaj. N-am apucat inca sa o incerc, nici pe ea nici pe cealalta.

A doua este crema nutritiva cu ulei de catina: "Formula cremei nutritive este conceputa astfel incat sa asigure pe timpul noptii substantele nutritive necesare hranirii si regenerarii pielii dumneavoastra. Continutul bogat in vitamine al uleiului de catina: provitamina A (beta carotenul), vitamina E (tocoferolul) si vitamina F (vitamina pielii), asigura mentinerea echilibrului hidro-lipoproteic al pielii si potenteaza efectul nutritiv revitalizant. Crema se aplica zilnic pe fata, pe gat si pe decolteu, dimineata si seara dupa demachierea cu Laptele demachiant Plant Activ. Deoarece se absoarbe rapid si complet, constitue o excelenta baza de machiaj. Se recomanda pentru tenul normal si uscat".

Si aceasta poate fi folosita ca baza de machiaj. Motivul pentru care am luat-o si pe aceasta a fost ca sa o folosesc pe timp de noapte, si pe cealalta ziua, cand folosesc machiaj. Gramajul este suficient, 65 de grame, cat o pasta de dinti mare, iar pretul mai mult decat accesibil: 4 ron. Sunt foarte curioasa ce efecte vor avea. O sa revin intr-o saptamana cu notite; intre timp daca a mai incercat cineva vreuna din creme mi-ar face placere sa imi spuna ce parere are despre ele, pentru ca nu am gasit niciun review despre ele pana acum.

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.