Crema Hidratanta si Nutritiva - Primele Impresii

Au trecut 10 zile de cand am inceput sa folosesc cele 2 creme pe care le-am prezentat in postul anterior si prima impresie a fost foarte buna. Sa incep cu prima aplicare. Prima data am folosit crema hidratanta dupa baie, cand pielea imi era foarte curata si porii deschisi. Mi-a placut datorita faptului ca a intrat in piele si nu a ramas unsuroasa si lucioasa. In 5-10 minute intra complet in piele, dar efectul nu dispare. Pastreaza pielea moale si elastica.


Crema hidratanta o folosesc ziua si pe cea nutritiva noaptea. Exista o mica diferenta de textura intre ele, cea nutritiva e mai groasa. Dimineata cand ma trezesc tenul meu arata bine. Desi crema e absorbita si o parte din ea se mai ia si pe perna in timpul somnului, dimineata pielea e hidratata. Sincera sa fiu observ o imbunatatire a tenului. Pielea parca e mai radioasa, nu mi se mai par asa evidente zonele cu decolorari sau roseata. Dar tin sa precizez ca am folosit si sapunul cu morcov si catina Jovis si probabil ca si asta a ajutat putin. Iar inainte sa aplic crema, si dimineata si seara, folosesc ca tonic ceai verde (1 plic la 25-50 ml apa, foarte concentrat).

Crema hidratanta o folosesc ca baza de machiaj asa cum scrie si pe ambalajul ei ca poate fi folosita si nu ma asteptam ca fondul de ten sa reziste atat de bine cu ea. Fara sa exagerez, am purtat fondul de ten intact timp de 12 ore. Impresionant, nu? Plus ca se intinde mai bine si arata natural, nu face fata mata ca o masca, ii da o stralucire naturala. Personal imi merge bine cu ea. Sunt curioasa cum vor decurge lucrurile in continuare.

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.