Jucarii Educative pentru Copilul Tau

Jucariile au o importanta  deosebita  in cresterea si educarea copilului dumneavoastra, argument pentru care este recomandat sa alegeti cu mare grija orice jucarie pe care doriti sa i-o oferiti micutului. Cu siguranta, principala provocare cu care va puteti confrunta in momentul achizitionarii unei jucarii, este sa ii cumparati ceva pentru care sa manifeste interes pentru o perioada foarte scurta de timp. Pentru a evita astfel de situatii, Hopasus.ro va propune sa ii cumparati jucarii educative. Cu ajutorul acestor jucarii educative, cei mici pot sa interactioneze cu obiecte, amuzandu-se, dar in acelasi timp dezvoltandu-si capacitatile motorii,  sociale si de comunicare, capacitati extrem de importante in primii ani de viata. Fiind intr-o perioada de formare, copii au nevoie de stimuli exterior care sa le starneasca curiozitatea si sa le dezvolte inteligenta. Jucariile educative au, de asemenea, un rol important în stimularea creativitatii copiilor, ajutandu-i sa asimileze informatii prin intermediul jocului. Mediul online pune la dispozitie game largi de jucarii educative pentru copii de toate varstele. 
Pentru bebelusi recomandam  jucariile care pot sa le stimuleze toate simturile, permitandu-le sa exploreze si sa descopere treptat diferite zgomote si texturi. Dupa ce micutii mai cresc, si incep sa scoata primele sunete, puteti opta pentru jucariile care ii vor ajuta sa înveţe primele noţiuni legate de alfabet, numere, culori sau forme geometrice. Pe masura ce creste puteti opta pentru jucarii educative din ce in ce mai complexe si mai interesante: puzzle-uri cu piese mari, plastilina, seturi de construit, jucarii educative de cu ajutorul carora micutii pot invata sa insire, sa snuruiasca, sa lipeasca, sa modeleze, sa coloreze, sa deseneze. Cu cat cei mici cresc, cu atat vor sa invete mai multe si sunt mai curiosi. Incepand cu 4-5 ani incep sa socializeze mai mult si sa se joace cu alti copii de varste apropiate. Pentru a-i satisface  nevoile  de cunoastere si sa fie in acelasi timp extrem de captivante pentru a-l tine in loc, sunt recomandate jucurile cu litere, si cifre, jocurile stiintifice, jocurile de memorie, activitatile de lucru manual. Incepand cu varsta de 6 ani, acesta va merge la scoala si va trebui sa se adapteze unui nou mediu. 
In aceasta perioada copilul asimileaza cel mai mult, de aceea este nevoie sa fie stimulat prin jocuri si activitati educative, care-l vor ajuta sa acumuleze cunostiinte noi. Seturile de stiinta si experimente, micile enciclopedii sau jocurile de sudoku reprezinta cel mai bun exemplu. Jocurile stiintifice sunt ideale pentru a acumula o multime de informatii despre sistemul solar, corpul uman, plante etc. Seturile de jucarii dedicate meseriilor sau diverselor activitati sunt, de asemenea, recomandate. Ele ii ajuta pe micuti sa isi dezvolte anumite abilitati care le vor fi necesare mai apoi in viata reala. Toate acestea sunt, binenteles, doar o mica parte dintre alegerile pe care le poate face oricare parinte. Ceea ce nu trebuie sa uitati este ca orice jucarie se poate transforma intr-una foarte interesanta si, de asemenea, educativa, daca stiti cum sa ii descoperiti aceste calitati si, cel mai important, daca participati activ la jocurile copiilor. Pe site-ul Hopasus, de exemplu, veti putea gasi  numeroase idei de cadouri, de la papusi si masinute, pana la biciclete si trotinete pentru copii. Toate produsele propuse  indeplinesc cele mai inalte standarde de siguranta, pentru ca cei mici sa nu fie supusi pericolelor.

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.