Specialistul Dumneavoastra in Chirurgie Estetica

Daca v-ati decis ca vreti sa faceti o schimbare in viata, doamnelor, in ceea ce priveste felul in care aratati, atunci ar trebui sa porniti in cautarea unui estetician cu bune recomandari pe mana caruia sa va incredintati aspectul fizic. Pentru ca frumusetea este ceva cu atata importanta in ziua de azi, trebuie sa va gasiti echilibrul intre cum aratati si cum va simtiti pentru ca numai asa puteti trai impacate cu dumneavoastra. Decizia unei operatii estetice nu este una usoara, necesita mult curaj indiferent daca este pentru a va oferi un plus de frumusete sau pentru a corecta un defect, un semn, o cicatrice. De multe ori o operatie estetica schimba in bine viata celor ce o fac ajutandu-le sa fie multuite de aspectul lor fizic astfel incat riscul atribuit merita asumat, evident atata timp cat nu exagereza. Bineinteles, conteaza enorm cu cine lucrati! Medicul la care apelati pe langa specialitatea pe care o are, trebuie sa fie si un artist desavarsit, talentat si daruit muncii, in urma sa ramanand o adevarata opera de arta ce va persista pe chipul dumneavoastra.


Acesta trebuie sa va poata exemplifica cu ajutorul unei simulatii pe calculator cum veti arata in urma respectivelor interventii astfel incat sa argumenteze daca va contrazice, iar dumneavoastra sa va dati seama ca are dreptate si poate ceea ce doriti nu este potrivit la dimensiunile respective. Pentru a nu risca sa alegeti ceva nepotrivit sau exagerat, un adevarat specialist in chirurgie estetica trebuie sa fie capabil sa va sfatuiasca si sa va faca recomandari cu privire la alternativele avute, la ceea ce vi se potriveste si ceea ce nu, sa va impiedice pe cat posibil sa faceti alegeri ireversibile, gresite. Pentru ca riscul asumat este mare si la fel este si responsabilitatea esteticianului, lucrati cu cei mai buni dar si cei mai sinceri medici, pe care-i puteti alege in functie de recomandari ale persoanelor in care aveti deplina incredere. Fiind o ramura a medicinei ce implica atat talet cat si cunostinte tehnice, nu este loc pentru nici un compromis, asadar cand va alegeti esteticianul toata atentia indreptati o catre calitate nu catre pret, deoarece diferenta intre o operatie esuataa unui amator si una reusita a unui profesionist, nu se poate valorifica in bani.

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu