Purtati corect Colierele de Mari dimensiuni

Dupa cum stiti, mai mult ca anul trecut, anul acesta se poarta colierele de mari dimensiuni. Daca pana acum aceste accesorii erau purtate numai de catre persoanele inalte sau ceva mai solide, acum ele sunt la moda si pot fi purtate cu succes de catre oricine. Pentru ca totusi sunt bijuterii pretentioase datorita dimensiunilor pe care le au, inainte de a va accesoriza tinuta cu astfel de coliere trebuie sa stiti cum se poarta corect o astfel de bijuterie, astfel incat la final, tinuta dumneavoastrasa fie una eleganta, moderna, adecvata. In primul rand colierul trebuie ales in functie de stilul personal. Deoarece ele sunt disponibile intr-o gama variata de marimi, materiale, culori, modele si lungimi va trebui sa alegeti unul ce se asorteaza usor hainelor si deasemenea gusturilor pe care le aveti. Colierele masive si colorate cel mai bine se potrivesc decolteurilor solide, simple, asadar daca va doriti ca acesta sa va scoata in evidenta, va trebui sa renuntati la un decolteu pretentios sau la bluzele multicolore cu modele complicate. Nu combinati stilurile deoarece aveti sansa de a va rata tinuta.
Colier negru cu aripi
Daca ati ales un stil clasic, la fel trebuie sa fie si colierul purtat, daca in schimb stilul este glamour, obligatoriu colierul va fi si el la fel. Intodeauna colierul de mari dimensiuni ce va atrage atentia asupra dumneavoastra trebuie sa fie similar ca si stil, hainelor si incaltamintii. Odata ce purtati un astfel de colier, restul accesoriilor vor trebui sa fie de mici dimensiuni incat sa poata trece neobservate sau chiar sa lipseasca. Daca alaturi de colierul masiv purtati si cercei, bratari, inele de dimensiuni generoase aveti toate sansele ca tinuta sa fie un kitch, pe cand un singur element mare, de atractie poate contura frumos o tinuta plina de stil. Amintiti-va intodeauna ca o bijuterie ce are astfel de dimensiuni va atrage atentia fie in favoarea fie in defavoarea dumneavoastra asadar concentrati-va pentru a asorta cat mai bine colierul la hainele purtate pentru a nu avea parte de critici iar daca acesta nu se potriveste, cel mai bine inlocuiti-l cu un altul, mai mic decat sa va stricati imaginea.

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu