Reducerea Cheltuielilor pentru Copii

Sunt vremuri grele din punct de vedere financiar din pacate iar economia trebuie facuta la toate capitolele pentru a va putea ajunge cu banii de la o luna la alta. In cazul in care in familie exista si copii mici, lucrurile, la o prima vedere sunt si mai dramatice, cei mici avand nevoie de foarte multe lucruri, mereu. Nu spune nimeni sa-l privati de o copilarie indestulata si fericita, dar trebuie sa stiti ca si in privinta sa se pot face mici economii care sa va ajute, totul plecand in primul rand de la educatie si de la mentalitatea pe care dumneavoastra ca parinte i-o insuflati. Daca din prima faza copilul va fi invatat sa pretuiasca tot ce are si sa nu ceara mai mult decat ii trebuie,  economiile in ceea ce-l privesc vor fi mult mai usor de facut. Haideti sa vedem asadar, cum se pot reduce cheltuielile ce privesc cresterea copiilor: Nu investiti foarte multi bani in dulciuri. Nu este sanatos nici din punct de vedere medical macar ca cei mici sa manance foarte multe dulciuri, zilnic. Orientati-va dupa ce le place cel mai mult dar nu exagerati cu rasfaturile dulci si invatati-i ca nu orice vad in vitrine este gustos sau sanatos.
Hainute pentru copii
Jucariile nu trebuie sa aiba un numar inestimabil. Cu toate ce ei cer, daca le veti lua fiecare jucarie pe care si-o doresc veti cheltui o avere si in al doilea rand, copii nici macar nu le vor mai cunoaste valoarea si nici nu le vor pretui mai mult de cateva ore. Lasati o oarecare pauza intre cumparaturile de jucarii si conditionati cadourile de buna purtare a lor, astfel incat odata primita jucaria vista, sa se poata bucura un timp de ea si dumneavoastra sa aveti o pauza in ceea ce priveste investitiile. Hainutele nu pot lipsi niciodata! Copii cresc repede si totul ramane mic sau se rupe/pateaza in timpul jocurilor, motiv pentru care cumparaturile de haine sunt o necesitate intalnita extrem de des. Pentru a face chiar si aici o economie simtitoare, cautati haine second hand pentru copii unde veti gasi o multime de modele la reduceri considerabile. Chiar daca nu sunt nou-noute, din astfel de magazine puteti alcatui ieftin o garderoba consistenta copiilor. Ei pot purta aceste hainute second hand afara la joaca si astfel nu va mai fi o problema capitala deteriorarea lor. Iata cum, fara eforturi prea mari, puteti reduce din cheltuieli la trei capitole ce consuma de obicei sume considerabile de bani, reusind sa economisiti pentru lucruri mai importante privind cresterea copilului, ca de exemplu educatia in privinta careia nu trebuiesc facute economii daca doriti ca cei mici sa aiba un viitor promitator.

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu