Trusa pentru Sprancene Oriflame

Desi nu a trecut foarte mult timp de la ultimul review, am senzatia ca lipsea unul nou de pe blog. Astazi vreau sa va notez cateva despre fardul pentru sprancene de la Oriflame. Il gasiti in catalogul Oriflame la un pret standard de 32 lei insa si la promotie destul de des. Ambalajul este practic, usor si rezistent. Trusa contine: ceara pentru sprancene, un fard mai deschis si unul mai inchis precum si 2 pensule mici + oglinda. Continutul de ceara este destul de mic (doar 0,76 g) si cu siguranta se va termina inaintea fardurilor. In prima faza m-am speriat: fardurile sunt usor kaki si ma gandeam ca nu-mi doresc sprancene verzi. De fapt, culorile arata natural si se blenduiesc frumos cu sprancenele. Gramajul mic (1,12 g/fard) imi va fi suficient pentru o perioada lunga de timp. Am sprancenele blondute prin urmare imi doresc sa le nuanteze usor, nu foarte puternic, pentru a nu contrasta cu nuanta parului si pentru a arata natural. 

Trusa pentru sprancene Oriflame

Am folosit aceasta trusa doar de 2-3 ori pe luna (desi imi conturez sprancenele zilnic). Din comoditate. Obisnuita mai degraba cu creionul (folosesc creionul Bourjois - Sourcil Precision Blonde Fonce, de mult timp), mi s-a parut destul de greu sa ma obisnuiesc si cu fardul, desi pot sa recunosc ca sprancenele arata mai natural si stau mai "potolite" folosind aceasta trusa de sprancene. Totusi, nici una dintre cele doua culori, nu cred ca mi se potriveste! Pentru obtinerea unei conturari precise si pentru a fi sigura ca nu exagerez in contur ma asigur mereu ca folosesc o culoare apropiata nuantei naturale, o pensula cu varf ascutit / angled brush si ca urmez linia obisnuita a sprancenelor, fara a  incerca sa le ingros prea mult. Tip: pentru ca finalul sa arate curat, aplic un fard deschis la culoare in coltul cel mai inalt al ochiului. Va recomand fardul cu drag, atat celor mai avansate in conturarea sprancenelor cat si celor incepatoare. Ati folosit acest fard? Folositi produse pentru conturare? Daca folositi, care sunt acestea? Am inteles ca Essence are un kit bun pentru sprancene...

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu