Oferiti Pielii un Aspect Frumos!

Avand in vedere ca pielea se regenereaza constant, nu de putine ori poate ati observat ca intregul corp capata un aspect palid si mat fara, aparent, niciun motiv. Acest lucru defapt se datoreaza celulelor moarte de pe suprafata pielii, ce nu sunt inlaturate la timp sau folosind produsele care ar trebui. Pentru a indeparta cu succes acest strat de celule moarte va puteti folosi de tratamentele exfoliante cunoscute si sub denumirea de gomaj. Acestea au ca scop netezirea pielii si imbunatatirea circulatiei sangvine, fapt ce are ca rezultat o pielea rozalie, cu aspect sanatos si pori deschisi exact cat trebuie, gata sa asimileze mult mai bine produsele cosmetice de ingrijire aplicate. Ceea ce trebuie luat in calcul in cazul unor tratamente exfoliante pentru ca acestea sa fie unele de succes, este tipul de piele pe care urmeaza a fi aplicate precum si cel al gomajului aplicat. In ceea ce priveste tipul de piele: Pentru pielea sensibila se recomanda gomajul cu granule fine din materiale sintetice. 
Tratamente pentru piele
Pentru pielea grasa cu pori mari se recomanda gomajul cu granule ceva mai mari, de forma neregulata, din materiale de origine vegetala. In ceea ce priveste tipul de gomaj pentru care puteti opta, lucrurile sunt putin mai variate si anume: Gomaj prin spalare, recomandat pentru piele normala sau grasa; Gomaj masca, recomandat pentru pielea grasa cu pori mari; Gomaj cu argila si nisip de mare, pentru pielea groasa; Gomaj de tip peel-off, pentru piele sensibila sau uscata; Gomaj de tip solutie cu efect de frecare, pentru piele slab vascularizata. Aveti grija intotdeauna sa aplicati gomajul potrivit pielii, indiferent ca este unul preparat in casa sau cumparat din comert, deoarece numai asa rezultatele pot fi cele dorite. In caz contrar pielea sensibila poate fi afectata de un exfoliant mult prea dur iar cea grasa cu pori mari poate ramane neschimbata in urma unei exfolieri prea slabe. Sursa ce incurajeaza aspectul sanatos si frumos al pielii dumneavoastra: www.vivat-familia.ro

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu