Anul 2015 vine cu o Noua culoare Trendy!

Asa cum stiti, an de an Institutul Pantone alege o culoare care va deveni in anul ce urmeaza, trendsetterul in materie de nuante folosite in diverse domenii estetice cum ar fi vestimentatie, make-up sau chiar decoratiuni interioare. In 2014 culoarea aleasa a fost Orhideea Radianta iar pentru 2015 a fost aleasa Marsala! Pentru cei ce nu cunosc culoarea, aceasta este o nuanta de rosu asemanatoare rosului bordo, cu denumirea inspirata din cea a vinului Sicilian. Marsala nu este o culoare puternica ci mai degraba una naturala, discreta, eleganta, usor de purtat sau asortat indiferent de varsta. Pentru anul ce vine, asadar va puteti accesoriza deja cu cateva obiecte vestimentare sau accesorii fashion de aceasta culoare si cu siguranta va veti remarca intr-un mod placut. Daca pentru stilul vestimentar vi se pare prea mult totusi, puteti alege un ruj de exemplu, de culoarea Marsala sau de ce nu, un fard de pleoape sau o oja...
Pantone - Marsala
In acest fel veti reusi sa fiti in pas cu moda, iar daca alegeti un ruj de aceasta culoare veti mai avea de castigat si pentru ca el va poate usura procesul zilnic de infrumusetare, deoarece accentuand buzele cu o asemenea culoare nu mai este nevoie de prea mult make-up in rest. In ceea ce priveste casa, cateva pernute decorative pe canapea, o cuvertura pentru pat, draperii, prosoape de baie sau cateva  decoratiuni si lumanari de culoarea Marsala va pot transforma radical casa intr-una cu mult mai calduroasa, primitoare si eleganta. Chiar si pentru cele mai timide firi, Marsala poate fi folosita cu incredere atat in vestimentatie cat si la amenajari interioare spre deosebire de Orhideea Radianta, o culoare stridenta ce se adresa numai celor indrazneti si se asorta numai cu anumite stiluri.

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu