Bilant pe Anul Trecut

La final de an, fiecare tragem linie si vedem cam ce am castigat, ce am pierdut, ce am invatat, ce mai aveam de invatat, ce am vazut si ce mai aveam de vazut in anul care se incheie. Vedem ce ne-a adus bun, ce ne-a adus rau si facem asa un rezumat, un fel de "concluzie" de final de an. Pentru mine anul 2014 a fost unul cu urcusuri si coborasuri, cu prapastii si piscuri inalte, daca pot sa zic asa. A inceput prost, deoarece chiar in primele zile ale anului am primit vestea unui deces nesperat, care pot sa spun ca a fost un soc pentru mine. A continuat relativ bine, insa pe toata durata anului s-au simtit reminiscentele inceputului de an. Am avut parte si de multe dezamagiri anul asta, dar nu-mi pare rau pentru ca eu cred ca tot ceeea ce ni se intampla e consecinta faptelor noastre. Probabil si eu am dezamagit la randul meu, chiar daca nu mi s-a reprosat asta.


S-au intamplat si destule lucruri bune, frumoase, dar nu ma apuc sa le enumar acum. Cred ca tuturor ni s-au intamplat multe lucruri, am castigat, am pierdut, am ras, am plans, am iubit, am urat, am cazut, ne-am ridicat si am mers mai departe, mai pe scurt: am trait. In 2015 vreau sa mi se implineasca o dorinta pe care o am de vreo doi ani. Bine de doi ani m-am hotarat sa transform dorinta in realitate, e o dorinta mai veche. Anul asta nu s-a realizat pentru ca am fost plecata din tara la momentul la care trebuia sa fiu "acolo" dar in 2015 nimeni si nimic nu ma va impiedica sa ajung unde imi doresc. Iar voua, doresc ca 2015 sa va aduca tot ce voi va doriti, sa fiti iubiti si fericiti alaturi de cei dragi. Un an nou fericit tuturor!

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu