De ce ne Chinuim sa Amenajam Baia

Pentru unii, cand vine vorba de amenajat apartamentul sau casa, totul devine doar panica si anxietate. Mai ales atunci cand vorbim de amenajarea unei bai, pentru ca stim cu totii cat de greu este sa gasesti modul perfect prin care sa combini design-ul de baie cu cel de dormitor sau de living. Nu sunt eu o experta in domeniu, dar sunt sigura ca lucrurile pe care le spun acum sunt traite de cei mai multi oameni care-si renoveaza apartamentul. De ce o facem? Pentru ca vrem o schimbare de care sa ne bucuram pentru mult timp. De asemenea, o mai facem si din motive cat se poate de practice: chiuveta nu functioneaza corespunzator, cada se ingalbeste, oglinda se sparge, iar vasul de toaleta devine nepotrivit sau inconfortabil. Bineinteles, amanajarea unei bai se bazeaza in primul rand pe o hotarare categorica. 


In momentul in care te decizi s-o faci, esti constient de faptul ca nu te vei putea folosi pentru o perioada de propria ta baie, iar lucrurile vor fi destul de dificile in acel moment. Cu siguranta insa exista mii de solutii alternative de care te-ai putea folosi pentru a-ti acapara in acest mod gandurile si pentru a le directiona intr-un mod constructiv catre solutii viabile. Fiti atenti la forma pe care o oferiti baii, dar mai ales la culoare, deoarece aceasta din urma trebuie sa se imbine perfect si armonios cu zugraveala din restul apartamentului. Cam acesta este raspunsul meu daca ma intrebati de ce ne chinuim sa ne amenajam baia. In cazul in care va decideti s-o faceti in curand sau mai tarziu respectati regulile de baza si o sa fie totul bine.

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu