Reimprospatarea Fetei cu Masca de Aspirina si Miere

Daca in ultimul timp nu ati mai avut cand sa va ingrijiti tenul si acesta a capatat un aspect neplacut, rosu, umflat, patat si obosit, este cu siguranta vremea sa luati atitudine si sa faceti ceva! Nu vorbesc de sesiuni lungi si costisitoare la cosmetica ci de un ritual de ingrijire desfasurat acasa, seara eventual cand totul se linisteste si aveti putin timp pentru dumneavoastra. Ritualul pentru reimprospatarea fetei consta intr-o masca cu aspirina si miere, care se pare ca face minuni datorita aspirinei cu rol antiinflamator si mierii puternic hidratanta. Masca va trebui sa contina 3 aspirine pisate, o lingurita de miere, una de apa si jumatate de lingurita de ulei de masline / argan / vitamina E. Se pune apa peste aspirina pentru ca aceasta sa se dizolve apoi se adauga mierea si uleiul. Amestecul omogenizat bine se aplica timp de 15 minute pe fata.

Dupa ce au trecut cele 15 minute, masati usor fata pentru ca pulberea de aspirina netopita complet sa actioneze ca un exfoliant, apoi indepartati masca cu un buretel moale si apa calduta. Nu stergeti fata cu un prosop aspru ci tamponati-o usor cu ceva moale apoi aplicati o crema hidratanta, nu neaparat grasa. Veti observa inca din dimineata urmatoare ca tenul are un aspect mult mai bun, nu mai este rosie si chiar daca aveati unele cosuri suparatoare ele se retrag iar culoarea tenului se uniformizeaza intr-un mod placut. Puteti continua sa aplicati masca cu aspirina si miere o data sau de doua ori pe saptamana, oricand va simtit tenul intr-o stare neplacuta si nu uitati niciodata de hidratarea de dupa, caci este foarte importanta pentru ca tenul sa se revitalizeze complet!

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu