Last Minute pentru Ultima Vacanta din Sezon

Daca va intrebati ce este mai bine sa alegeti dintre early booking si last minute, ei bine cel mai mult alegerea aceasta depinde de ceea ce va doriti de la vacanta si de cati bani puteti investi. Acum, pe final de vara, eu personal, decat sa ma gandesc la investitiile de sarbatori si sa fac rezervari early booking pentru a castiga un discount generos, prefer sa ma concentrez pe o ultima vacanta undeva la mare. Stiu sigur ca de la 1 septembrie ma pot bucura de reduceri de final de sezon la care se adauga si reducerea de rezervare last minute. Astfel, atat eu cat si voi va puteti bucura de inca o excapada la mare, de cateva zile, la un pret redus, indiferent ca alegeti ca destinatia Romania, Grecia, Bulgaria sau de ce nu, chiar Spania sau Turcia. Si pentru ca tot am zis de la bun inceput ca de data aceasta voi fi pro last minute, in cautarile mele pentru o vacanta care sa inceapa peste cateva zile, desi speram sa imi permit sa ajung pana in Grecia, cu reducerile unei agentii recent descoperita de mine, Oltextur si cu cele de final de sezon... 


Am ajuns la concluzia ca, adunandu-le, as putea ajunge ceva mai departe, last minute in Turcia, o alta destinatie pe care personal o ador. Nu exclud nici un moment faptul ca vacantele early booking au avantajele lor, insa in acest moment cand abia astept sa mai plec macar o data din oras, sa mai fac o ultima plaja si baie pana anul viitor, nu se poate potrivi nimic mai bine decat o vacanta last minute combinata cu reduceri de final de sezon si o destinatie linistita (nu mai chiar sunt asa pline statiunile desi este inca foarte cald). Daca aveti ceva economii care nu isi au inca un scop anume, profitati si rezervati un sejur undeva la mare caci vremea tine cu noi la fel ca preturile pe care le tot laud si deci este un moment ideal sa profitati de zilele de concediu ramase pentru a vizita o tara si o statiune in care nu ati apucat inca sa mergeti. Ca recomandare personala, asa cum spuneam mai sus, la agentia Oltextur am gasit oferte tentante cu transport si demipensiune incluse, asadar odata hotarati, va recomand sa incepeti de acolo cautarile!

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu