Cadouri pentru Ea

Buna seara, buna seara, am venit cu sanioara (nu am venit cu ea, dar imediat ma duc, pentru ca unde sunt acum, in Timisoara zapada e mare mare mare). Se apropie Craciunul (din august incoace pentru mine, dar asta e partea a doua), iar eu deja de vreo doua saptamani cumpar cadouri. Si, datorita faptului ca am fost complet absorbita de spiritul sarbatorilor, m-am gandit sa fac o serie de postari legate de Craciun. Pentru astazi, si pentru inca una sau doua postari de mai incolo, ma gandeam sa le dau o manuta (am maini minuscule, deci se intelege exprimarea) de ajutor domnilor care nu stiu ce cadouri sa ia doamnelor speciale din viata lor sau doamnelor care sunt nehotarate in legatura cu darurile pentru prietenele / mamele / surorile lor.


Stiind ca marea majoritate prefera sa cumpere cadouri atat utile cat si dragute, ma gandeam sa incep seria de cadouri pentru ea cu produse electronice care ar fi alegeri ideale pe post de cadouri, urmand ca de-a lungul seriei sa incerc sa exploatez toate posibilitatile de cadouri. Pe scurt cadourile pe care ma gandesc ca le-ar putea primi persoanele dragi sunt: din categoria ingrijire corporala: epilator cu design girlie si dotari speciale, aparat anticelulitic cu vacuum; din categoria de ingrijire a parului: uscator de par tot cu design girlie, desigur, si cu functie de aer rece, set placa de intins parul plus perie, ondulator inovativ cu canale spiralate pentru bucle rapide; din categoria media: mp3 player micut si feminin, cu un design interesant, mp4 player simplu cu design feminin si cu slot de card pentru mai multa memorie, un aparat foto compact, argintiu cu usoare tente de roz.

Unknown

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu