Manusi din Piele pentru Condus (Cadoul Perfect)

Cautati un cadou pentru un barbat special din viata voastra si nu stiti ce sa alegeti? Sugestia mea sunt manusile pentru condus! Un accesoriu care a aparut prima data in anii 1940 pentru barbatii care conduceau masini de curse pentru a le permite acestora sa aiba o prindere mai buna asupra volanelor de lemn, acesta a inceput sa devina din ce in ce mai popular in randul soferilor datorita gradului ridicat de confort pe care il ofera.


O pereche de manusi de condus este special creata pentru soferi. Aceasta nu are cusaturi pe interior, are pielea perforata pentru a permite aerisirea mainilor si are chiar decupaje in zona articulatiilor pentru a nu impiedica miscarea libera a mainilor. Pe langa faptul ca aceste manusi exprima pur si simplu eleganta si rafinament, ele pot fi si foarte utile, ridicand exponential gradul de confort atunci cand soferul face curse lungi. Manusile pentru condus sunt accesoriul si cadoul perfect pentru barbatul special din viata voastra!

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu