Albinen, Un Sat din Elvetia cauta Locuitori

Confruntandu-se cu o problema serioasa, un numar de locuitori foarte scazut, Albinen, un sat idilic din Elvetia vrea sa plateasca orice persoana majora care doreste sa ii devina locuitor cu 25000 de euro, iar minorii vor primi 10000. Cu toate acestea, trebuie sa indepliniti cateva conditii de baza daca doriti sa deviniti locuitor al micului sat din Elvetia. Trebuie sa cumparati o casa, iar pretul pietei este unul destul de ridicat, cea mai ieftina proprietate fiind cotata la 100000 de euro, trebuie sa se angajeze pe raza administrativa a satului si sa semneze un contract cu autoritatile prin care se obliga sa locuiasca minim 10 ani in Albinen. 


Avantajele in schimb sunt enorme. Situat pe valea fluviului Ron, la o altitudine de aproximativ 1300 m, si doar la doua ore de capitala Elvetiei, Albinen este un sat parca special creat pentru cei care doresc sa duca o viata linistita, lipsita de griji si sa se bucure de frumusetea naturii. La ora actuala Albinen mai are doar 240 de locuitori, scoala din sat este inchisa de 2 ani din cauza faptului ca nu mai are indeajuns de multi elevi pentru a fi rentabila, iar autoritatile isi fac sincere griji in legatura cu viitorul satului, daca numarul locuitorilor nu va creste in urmatorii cinci ani.

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu