Voluntar de Craciun, Cel mai Bun Cadou

Sarbatoarea Craciunului este sinonima cu faptele bune, cu smerenia si cu generozitatea. Aceasta este perioada in care trebuie sa fim recunoscatori pentru toate lucrurile bune care ni s-au intamplat de-a lungul anului si pentru faptul ca putem avea o masa calda in fiecare zi a anului. Pentru cei care nu au fost la fel de norocosi ca si noi, pentru cei care au nevoie sa simta aceeasi fericire pe care o simtim si noi in preajma Craciunului, putem face ceva. Exista in fiecare oras programe de voluntariat pentru Craciun. Fie ca veti contribui la hranirea persoanelor nevoiase sau ca veti petrece putin timp intr-un orfelinat sau azil de batrani, voluntariatul de Craciun este una dintre cele mai bune metode prin care puteti sa raspanditi dragostea si fericirea in aceasta perioada. 


Sunt mii de persoane nevoiase in tara pentru care aceasta sarbatoare va fi la fel de trista ca in fiecare an. In lumina spiritului si magiei Craciunului este important sa impartim si cu ei o parte din bucuriile noastre. Un simplu bol de supa calda si o caserola de sarmale oferita in dar unei persoane care isi petrece sarbatorile pe strada poate sa fie un gest care sa conteze enorm pentru cel care nu a mai avut o masa fierbinte de luni de zile. Generozitatea in spiritul Craciunului nu se rezuma strict la cadourile scumpe pe care le oferim celor apropiati ci si la fericirea pe care o impartim pe langa noi.

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu