Ce este Dezvoltarea Personala

In ultimii ani trainerii si coachii din romania au inceput sa foloseasca din ce in ce mai des acest termen „dezvoltare personala”, dar ce este el mai exact si cu ce ne poate ajuta sa ne depasim limitele Devoltarea personala nu este deloc un concept nou. Aceasta a coexistat cu societatea umana inca din stadiul ei incipient. Intr-o forma sau alta, dezvoltarea personala a fiecarui individ dintr-o comunitate a contribuit la dezvoltarea societatii noastre. Imbunatatirea sinelui a fost si va ramane intotdeauna principala indatorire pe care noi, ca si persoane o avem. 


Imbunatatirea noastra, ca si fiinte umane se realizeaza in timp. Acest lucru trebuie sa il intelegem si sa il respectam de la bun inceput. Desi suntem obisnuiti cu gratificarea instanta a fiecarei actiuni pe care o intreprindem, dezvoltarea personala se realizeaza cu multa rabdare, exercitiu si efort. Modalitatile sunt cele pe care le cunoastem deja, cu care am lucrat de-a lungul vietii si cu care suntem obisnuiti. Cititul, invatarea indeletnicirilor noi, calatoritul si conversatia, acestea sunt cele mai usoare modalitati prin care noi, ca si persoane putem sa crestem. 

Participarea la cursuri de dezvoltare personala, gasirea unui coach si stabilirea unei relatii cu acesta sunt doua dintre cele mai bune metode prin care puteti sa gasitit o solutie viabila pentru imbunatatirea sinelui, dar si prin care puteti cunoaste persoane noi, axate pe aceleasi obiective ca si voi. Invatarea constanta, imbunatatirea si acumularea de experiente reprezinta reteta perfecta pentru o viata linistita si plina de realizari.

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu