Cutiuta cu Cartela SIM pentru Copiat, Cel mai bun Prieten al Studentului

Discutam zilele trecute cu un grup de prieteni care sunt in plina sesiune in perioada aceasta si am aflat de ce studentii copiaza la diferite examene. Desi pana acum credeam ca doar cei care nu isi dau interesul copiaza, am aflat ca si cei care au note mari la toate examenele si invata chiar din timpul anului, uneori prefera sa isi achizitioneze o cutiuta cu cartela SIM pentru copiat atunci cand au de-a face cu profesori rau-voitori. 


Cu totii ne-am intalnit de-a lungul anilor petrecuti in sistemul educational cu anumite cadre didactice care nu voiau sa dea examenul din prima anumitor categorii de studenti. Unii chiar nu isi permit sa aiba o restanta din cauza unui profesor nedrept. Exista studenti care tin la media lor si care prefera uneori sa triseze, decat sa isi piarda o bursa importanta, de aceea, acestia apeleaza la site-uri care comercializeaza astfel de produse pentru a nu risca. O cutiuta cu cartela SIM pentru copiat este un dispozitiv simplu de folosit. Aceasta are dimensiunile unei cutii de chibrituri, dar este plina de tehnologie moderna. 

Un astfel de dispozitiv contine un microfon performant care recepteaza sunete de la distante mari, un dispozitiv care recepteaza apelurile prin intermediul unei cartele SIM normale si un emitator. Aceasta transmite semnalul audio, catre o casca japoneza pe care o poarta utilizatorul. Nu sunt necesare fire si nici macar o conexiune bluetooth pentru ca un astfel de dispozitiv sa functioneze, doar baterii care se gasesc la orice magazin de electronice si care costa 10 lei. Dupa ce este introdusa cartela SIM in aceasta cutiuta, ea va raspunde automat la apel, fara sa necesite apasarea vreunui buton. 

Fiind foarte mic, acest dispozitiv poate fi ascuns usor chiar si intr-un pachet de tigari sau intr-un buzunar interior de la sacou. Cu ajutorul tehnologiei moderne, dispozitivele de copiat care necesitau fire multe, banda adeziva si rabdare sunt de domeniul istoriei, acum cu o simpla cutiuta de copiat, totul este mai simplu. Asa ca, daca aveti vreun profesor care este renumit pentru severitatea, exigenta si nedreptatea lui, puteti sa cumparati un astfel de dispozitiv si sa va mentineti in siguranta media!

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu