Sfaturi pentru Valentine's Day

Ziua de 14 februarie este aici, o zi in care intreaga lume sarbatoreste dragostea! Dar ce va faceti daca ati fost uituce si nu ati pregatit nimic, sau daca restaurantul unde voiati sa mergeti nu mai are nicio masa libera? Nu trebuie sa va ingrijorati pentru ca puteti face ceva special chiar la voi acasa pentru persoana draga, fara prea mult efort. 


Gesturile mici conteaza cel mai mult, dar asta doar atunci cand atentia la detalii este una extraordinara. De aceea, daca va decideti sa pregatiti celui iubit o surpriza de ultim moment in seara aceasta, trebuie sa fiti foarte meticuloase pentru a nu va da de gol ca v-ati organizat in ultimul moment. 

De exemplu, puteti decora casa foarte usor si rapid inainte ca persoana iubita sa ajunga. Puteti gasi la orice magazin petale parfumate de trandafiri sau alte flori pe care sa le imprastiati de la intrarea in casa pana in camera. Tot cu ajutorul acestor petale puteti realiza diferite forme care sa exprime dragoste si afectiune pe orice fel de suprafata. Va sugerez sa creati o potecuta de la intrare pana la masa unde veti servi cina, iar pe masa propriu-zisa sa desenati cu aceste petale o inima mare in centrul careia sa aprindeti o lumanare sau mai multe.  

Daca nu aveti timp sa pregatiti o cina propriu zisa inainte ca partenerul sa ajunga acasa, nu trebuie sa va ingrijorati, solutii simple exista. Pentru a trisa putin, gatiti o reteta care prepara cu ajutorul unui cuptor si care nu necesita foarte multa supraveghere, astfel puteti crea o diversiune cat timp mancarea este gata. Intre timp, puteti monta un platou mic cu aperitive, secretul este sa faceti acest platou sa fie cat mai aspectuos pentru a distrage atentia de la simplitatea lui. 

Cu ajutorul acestor trucuri de Valentine's day, foarte usor de pus in practica si rapide, puteti sa aveti o cina romantica in doi in intimitatea casei voastre fara prea mult efort, iar efectul va fi maxim!

Teddy

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu