Construiti-va un Sistem de Supraveghere Smart cu Ajutorul unor Camere Spion

Pana acum, sistemele de supraveghere constau in montarea unor camere voluminoase, industriale care nu puteau fi intotdeauna montate intr-un camin. Dar acum, puteti veghea asupra sigurantei casei dumneavoastra cu ajutorul unor camere spion wifi fullHD disimulate in obiecte caznice de uz zilnic. Spre exemplu, puteti sa montati un stick USB dotat cu o astfel de camera spion care sa va poata supraveghea in permanenta o incapere sau chiar si un ceas de perete care sa inregistreze si sa transmita in timp real imagini din propria dumneavoastra casa. Astfel de dispozitive sunt mai mult decat utile atunci cand un eveniment neprevazut va pune in pericol siguranta caminului si a bunurilor proprii. 


Puteti observa in timp real o efractie sau un incendiu si sa contactati autoritatile pentru a putea preveni o degenerare a situatiei. Astfel de dispozitive de supraveghere pot fi disimulate foarte usor si sub forma unor chei de masina, sau chiar si jucarii. Utilitatea lor este limitata doar de imaginatia dumneavoastra si de locul in care le amplasati pentru a supraveghea obiectivul dorit. Unele dintre ele sunt dotate si cu senzori de miscare care va pot si anunta prin intermediul unui SMS daca detecteaza ceva. 

Aceste camere spy wifi fullHD si-au demonstrat utilitatea de-a lungul timpului si in randul jurnalistilor de investigatie, care le folosesc pentru a realiza reportaje senzationale. Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv de inregistrare disimulat, ei pot sa culeaga probe care altfel ar ramane ascunse si nu ar ajunge la cunostinta publicului. Un stilou normal, un stick USB sau chiar si un nasture de camasa poate gazdui camere spion wifi fullHD care sa inregistreze in timp real si la o claritate extraordinara informatiile de interes social.

Camerele spion pot fi folosite in foarte multe moduri si pentru scopuri la fel de diverse. Puteti sa va dezvoltati un sistem de supraveghere care sa va transmita in timp real informatii din intreaga casa, sau sa desfasurati o ancheta care sa scoata la iveala adevaruri murdare. Oricum ati decide sa utilizati un astfel de dispozitiv, trebuie sa aveti in vedere normele sociale si sa il folositi cu raspundere.

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu