Simona Halep pe Prima Pagina Elle

Dupa multe insistente si probabil negocieri, Simona Halep a acceptat propunerea unei celebre reviste, binecunoscuta Elle, de a aparea pe prima pagina. Dupa ce a castigat mult capital de imagine, odata cu titlul de cea mai buna jucatoare a lumii, asa cum era de asteptat, o multime de reviste celebre si-au dorit un pictorial si un interviu cu ea, ambele avand ca principal scop sa o arate putin mai altfel decat o vad fanii mereu la televizior, accentul punandu-se pe femeia din spatele sportivei.


Anternorul sau Darren Cahill, a comentat momentan numai pe contul privat de Twitter ca este tare curios cum a iesit pictorialul Simonei, asteptand cu interes aparitia ultimului numar Elle c-i este dedicat numarului 1 mondial din tenis. Desi s-a lasat mult rugata de mai multe publicatii, faptu ca in sfarsit a acceptat aceasta provocare poate fi doar un alt inceput de drum, multe guri afirmand ca are reale sanse de a deveni un model de putere si feminitate si de ce nu protagonista a mai multor pictoriale care doresc sa arate fata din spatele unei sportive puternice.

Ce reactii va avea aceasta prima aparitie a sa, ramane de vazut, intotdeauna fiind pareri si pareri atat de bine cat si de rau, indiferent ce fac vedetele sau din ce mediu provin, fie el sportiv, cinematografic sau muzical. Unii probabil vor considera ca acesta nu este un domeniu relationat cu ceea ce face ea si nu o reprezinta, altii o vor aprecia pentru initiativa si se vor bucura ca pot cunoaste si o alta fata a Simonei Halep, in zilele urmatoare se vor astepta reactiile publicului insa momentan pozele, deja disponibile online sunt deosebit de apreciate si laudate.

Ale

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu