Trump vrea Fifth Avenue fara Mercedes Benz

Nicio saptamana fara Trump si pretentiile sale, se pare! Mai nou, presedintele Americii are o problema cu Germania si cu autoturismele provenite din aceasta tara. Astfel, masinile nemtesti il deranjeaza atat de rau pe Donald Trump incat acesta vrea sa le interzica, sustinand ca nu mai vrea masini de lux din Germania, in special nu mai vrea Mercedes Benz pe Fifth Avenue.


Recent presedintele Americii i-a spus presedintelui Frantei, Emanuel Macron ca are intentia de a-si mentine politica comerciala si una dintre tintele sale este eliminarea masinilor Mercedes de pe strazile New York-ului si mai mult, blocarea accesului pe piata din SUA a producatorilor de masini din Germania.

Mai multi reporteri si diplomati europeni si americani, ce doresc sa isi pastreze anonimantul, au conformat spusele lui Trump referitor la faptul ca acesta nu mai vrea sa vada Merceses Benz pe Fifth Avenue, anuntul sau, inca neoficial, venind la mai putin de doua saptamani de cand Departamentul de Comert SUA a anuntat ca a demarat investigatii ce privesc importurile auto, tinta lor fiind de a stabili daca acestea au sau nu un impact asupra destabilizarii securitatii nationale sau o influenteaza in vre-un fel.

Urmarile acestor investigatii ar putea majora taxele vamale la importuri auto cu pana la 25%, pentru a scadea interesul importatorlor si al cumparatorilor insa pe viitor se au in vedere legi mult mai aspre care sa blocheze comertul cu masini nemtesti pe teritoriul SUA. Daca se va reusi punerea in aplicare a acesuit plan ramane de vazut, presedintele Trump avand acum tinta si pe China de la care nu mai doreste niciun fel de importuri cat si Germania de la care nu mai doreste masini.

Ale

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu