Ce Purtam in Materie de Incaltaminte

A fi in tendinte reprezinta pentru multe dintre noi un tel. Toate pasionatele de moda sunt la curent cu noile preferinte si incearca din rasputeri sa-si achizitioneze macar o percehe de pantofi la moda pentru sezonul respectiv. Daca va numarati printre acestea atunci trebuie sa stiti pe ce anume au pus accent designerii in materie de incaltaminte in acest an. Elementul comun dar care face si diferenta este tocul. Colorate, pline de detalii, cu forme neobisnuite sau cu imprimeuri, tocurile aduc un strop de neconventional clasicilor pantofi. 


Daca anul trecut pantofii cu varf rotund erau in mare voga, anul acesta formele unghiulare, mai exact, varful ascutit este la mare cautare. Cu sau fara toc, pantofii cu varf ascutit sau foarte ascutit reprezinta o atractie in acest an. O alta tendinta este tocul chunky. Tocurile inalte si groase se numara printre tendintele acestui an in materie de pantofi. Daca in anii trecuti pantofii cu luciu metalic se plasau printre preferinte, in acest an revin culorile pastelate sub forma fluorescenta si lucioasa.

Accentele aurii se regasesc in acest an mai mult ca oricand fie pe toc, varf, talpa sau bareta. Asortati o astfel de pereche de pantofi la o rochie neagra sau alba sau in nuante neutre si cu siguranta veti face senzatii. Pantofii arhitecturali, somptuosi se regasesc in multe colectii apartinand unor vestiti designeri, precum Fendi, Guy Laroche, Rodarte si Missoni. 

Revin la moda si pantofii color block, sau mai bine zis pantofii in mai multe nuante, care au rolul de a da o pata de culoare si de a inveseli orice tinuta. Caracteristica acestor modele este simplitatea. Printurile, indiferent daca sunt animale, florale, geometrice sau abstracte, sunt din nou in tendinte, asa cum combinatia alb-negru nu poate lipsi din niciuna dintre colectiile de pantofi ale acestui an.

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu