Produse Cosmetice pentru Barbati

Ingrijirea tenului, a corpului si a parului ar trebui sa fie o preocupare pentru fiecare dintre noi, fie ca suntem barbati, fie ca suntem femei, atat pentru un fizic mai atragator, dar si ca aspect al sanatatii organismului. Spre deosebire de femei, pielea barbatilor este mai groasa, mai bogata in colagen, mai bine hidratata si cu un ritm de imbatranire mai lent, insa chiar asa, ea trebuie sa beneficieze de ingrijirea corespunzatoare. 


Realizarea de produse cosmetice pentru barbati a devenit o preocupare tot mai constanta a firmelor producatoare de cosmetice de pretutindeni. Daca initial oferta de cosmetice le viza doar pe reprezentantele sexului frumos, s-a ajuns in prezent ca majoritatea firmelor de cosmetice sa consacre game speciale pentru barbati. Mai mult, pentru a se alinia trendului eco din zilele noastre, gamele destinate barbatilor sunt alcatuite din ingrediente bio sau chiar in totalitate vegane. 

Din acest punct de vedere, barbatii isi pot rasfata tenul cu lotiuni organice pentru acnee si prim ajutor, balsam organic cicatrizant, sapun natural, gel de dus fara parfum, deodorant bio, lotiune organica pentru pielea cu probleme, deodorant stick, apa de toaleta pentru barbati, etc.

De asemenea, tot din categoria produse cosmetice pentru barbati exista si  crema bio anti-age, crema dupa ras, crema bio contur ochi pentru barbati, lotiunea inainte de barbierit electric, gel bio de par sau chiar fluid anti-imperfectiuni pentru barbati, tratament antirid pentru barbati sau chiar exfoliant delicat pentru barbati.

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu