Alegerea Produselor Cosmetice - Din Reclama sau Din Recenzii

Piata online a produselor cosmetice este aproape infinita. Din ce in ce mai multe branduri, mai multe produse, mai puternice si a tot facatoare, etc, probabil stiti deja cum functioneaza, v-ati confruntat cel putin o data in viata cu problema alegerii unor produse cosmetice online si ati fost bombardata de astfel de reclame si/sau recenzii. Ce este de facut atunci cand doriti sa cumparati un produs bun, nu foarte scump care chiar sa aiba caliatea dorita si sa-si respecte standardele? Online-ul este plin de reclame si mai nou, de recenzii, multe dintre ele in aflate in mare contradictie.


Este aproape imposibil sa cunosti toti bloggerii care scriu astfel de articole si este scump sa testati pe pielea si buzunarul propriu mai multe produse dintr-o gama pentru a va da apoi seama care este cel mai bun, tocmai de aceea, acum ca am descoperit un blog care prezinta realitatea nedeformata in privinta recenziilor la produse cosmetice si de ingrijire doresc sa va recomand si voua blogul ioanap.ro, un blog simplu dar util, care, pe langa povesti, recomandari si alte lucruri prezinta, din cand in cand si cate o recenzie de produse, testate chiar de Ioana, cea care scrie.

Este adevarat, mi-am asumat faptul ca incerc ceea ce blogul ioanap.ro recomanda, cum la fel de bine imi puteam asuma sa ascult de alt blogger si sa gresesc, insa nu a fost cazul. Am vazut cum scrie, din ce perspectiva si mi s-a parut ca are texte simple si sincere, cu unica dorinta dea asterne gandurile undeva si de a fi de ajutor altor semeni care poate, au aceleasi intrebari sau curiozitati ca si ea. Pana acum nu mi-au fost inselate asteptarile si produsele cosmetice alese ghidandu-ma in functie de recenzii a funstionat destul de bine, acest lucru, evident dupa ce am cantarit foarte bine caror articole dau crezare si carora nu.

Revenind la subiect, in functie de ce alegeti cosmeticele care se vand online, reclama sau recenzie, va recomand din toata inima sa dati mai degraba ascultare recenziilor caci puteti avea norocul sau intuitia de a citi articole cat se poate de corecte, in detrimentrul reclamelor care vin in avalansa pe toate paginile si care depind numai de bugetul managerilor.

Reclama va prezenta intotdeauna ceea ce clientul doreste sa auda fara a fi neaparat adevarat enuntul, pe cand recenziile scrie de catre bloggeri, chiar daca sunt platite si ele la randul lor (doar unele) contin mult mai mult adevar si fie va puteti identifica la anumite capitole cu persoana ce testeaza produsul fie dimpotriva acest lucru ducand la achizitionarea acelui produs sau nu.

Daca nu aveti informatii despre un produs pe care doriti sa il cumparati sau nu stit din 2-3 variante pe care sa o alegeti, in locul reclamelor, optati sa credeti recenziile si alegeti in functie de acestea. am facut la fel cu ioanap.ro si nu numai si pana acum cel putin, nu am gresit.

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu