Fotografii Fashion by Lucian Oancea

Sa faci fotografii fashion aparent poate fi un lucru pe care orice amator dotat cu o camera foto semi profesionala le poate face, insa pentru un album cu adevarat calitativ, este nevoie de mai mult si de mai bine, iar aici intra in scena fotograful profesionist care stie cum sa scoata tot ce este mai bun de la orice tinuta si orice model. De fotografii fashion puteti avea nevoie in mai multe situatii si in toate, un profesionist va face diferenta. Poate doriti pur si simplu sa va faceti un album in care sa aratati perfect, poate doriti sa prezentati cateva tinute cuiva, poate doriti sa realizati un album cu o serie de produse vestimentare pentru a le vinde, conteaza prea putin scopul acestor fotografii. 


Ceea ce conteaza cel mai mult este ca ele sa fie realizate cat mai aproape de perfectiune, sa puna in valoare tinuta dar si persoana care le poarta. Pentru acest tip de fotografie si nu numai, eu il recomand pe Lucian Oancea. Am avut mai multe colaborari cu dansul, l-am gasit prin recomandari pe lucianoancea.ro si vreau sa va spun ca sunt foarte multumita de felul in care lucreaza.

Poate parea simplu sa faci fotografii, poate parea usor sa pozezi, insa nu este deloc asa, am aflat-o pe propria piele! Iar daca doriti fotografii fashion pentru a vinde obiecte vestimentare sau accesorii, categoric este nevoie de cineva care sa stie cum sa le puna in valoare pentru ca apoi acestea sa ''dea bine'' pe piata care se afla constant intr-o competitie, in special in ceea ce priveste cumparaturile online. Toti clientii se vor ghida dupa pozele pe care produsele le au, asadar trebuie sa faceti un efort pentru a avea cele mai bune poze, pentru a fi ales si bineinteles preturi decente, dar acesta este alt subiect.

Lucian Oancea despre care va vorbesc pe care il gasiti pe lucianoancea.ro asa cum spuneam si mai sus, este unul dintre fotografii cu care am reusit sa colaborez cel mai bine datorita profesionalismului de care a dat dovada si a inclinatiei catre client pe care o are. Cu dansul am reusit sa obtin cele mai bune fotografii fashion si implicit sa vand cu succes caci in online, daca fotografia arata bine, se constata apoi ca este si reala, numarul clientilor va creste vizibil.

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu