Rochia de Mireasa Potrivita

Am simtit cum se apropie acea zi in care trebuie sa iau in considerare ce rochie de mireasa voi purta in momentul in care imi voi lua adio de la statul meu social de domnisoara. Evident, stresul si criza de timp, in combinatie cu o gramada de informatii venite din toate partile referitoare la ce rochii de mireasa sunt la moda, au dus la un rezultat dezastros. Povestea este simpla si in acelasi timp complicata. Am plecat sa iau o rochie de mireasa urmand sfaturile prietenelor mele fashion-iste si am ajuns sa am o rochie de mireasa in care aratam si ma simteam ca o pasare exotica, impopotonata din cap pana-n picioare.


Cu ochii in lacrimi si deja impacata cu ideea ca voi avea cea mai urata rochie de mireasa din secolul acesta, am sacrificat cateva zile pentru a cauta o rochie de mireasa in care sa ma simt si sa arat decent. In cautarea mea disperata am gasit un loc in Craiova, mai exact Mall Craiova, in care mi se promitea ca voi gasi ceea ce caut.

Ha, cine sa mai creada asa ceva dupa experienta anterioara. M-am gandit ca viitoarea rochie de mireasa pe care o voi gasi va arata, mai mult sau mai putin, ca sora pasarii exotice, anterior descoperite. Mai fac o gluma, mai un haz de necaz si ajung in Mall Craiova. Disperarea legata de rochia de mireasa pe care urma sa o port, se citea in ochii mei iar personalul de acolo mi-a sarit in ajutor. 

M-au intrebat cam ce mi-as dori de la o rochie de mireasa, iar eu deja cu sperantele distruse, am zis resemnata ca vreau doar sa arat bine, ceva simplu si elegant. Am plecat sa caut si alte variante pentru rochia de mireasa, fiind sigura ca la Mall Craiova nu voi avea succes, bazandu-ma pe experientele anterioare. Am ajuns sa cred ca ideea mea de rochie de mireasa e o fantezie care nu se poate materializa. A doua zi ma duc la Mall Craiova, speriata insa putin optimista (putin deoarece rochia de mireasa a fost un esec total pana in acest moment) sa vad rochia de mireasa pe care o aveau pregatita pentru mine. 

Am intrat si intr-un final am vazut ceva ce as putea purta. O rochie de mireasa simpla, care sa nu ma ascunda ca intr-un costum de pasare exotica, o rochie de mireasa perfecta pentru mine. Le-am multumit fiind recunoscatoare celor de la Mall Craiova pentru ajutorul oferit, iar sfatul meu pentru voi este ca in situatii de criza, asemanatoare cu a mea, sa apelati la ei cu incredere. 

Chiar si in acest timp limitat pentru a gasi o rochie de mireasa, cei de la Mall Craiova mi-au oferit nu doar o rochie de mireasa in care sa ma simt eu, ci mi-au si inteles disperarea si reticenta fata de rochiile de mireasa gasite anterior. Daca urmeaza sa fii mireasa si ai intrat in criza de timp (ca si mine), iar nimic nu ti se leaga in materie de rochii de mireasa, da un search pe Google si viziteaza Mall Craiova pentru a avea si tu o rochie de mireasa frumoasa, prima amintire a unei vieti fericite in familie!

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu