Masajul in Cuplu - Placerea de a Impartasi un Moment de Relaxare

Sursa unei placeri comune, masajul in cuplu este un moment de descoperire, de incredere si de trezire a simturilor, atat pentru unul dintre parteneri cat si pentru celalalt. Regizat cu grija de terapeuti experti in arta masajului, masajul in cuplu introduce comunicarea nonverbala, axata pe atingere si vedere.


Istoria masajului in cuplu 
In timp ce originea acestei practici nu este scrisa, putem presupune ca masajul in cuplu s-a dezvoltat in mod natural pe parcursul istoriei, incluzand extinderea de la sfera privata la mediul profesional.

Dincolo de beneficiile masajului in sine - relaxarea profunda, eliminarea stresului si anxietatii zilnice, masajul in cuplu dezvaluie o anumita complicitate si transcende la un scop comun. In general, cuplurile care isi aloca timp in mod regulat pentru a beneficia de acest tip de masaj se pot intelege mai bine reciproc si pot stabili o complicitate mai intensa. Masajul in cuplu este o modalitate ideala de a intari legaturile in cadrul cuplului si de a se bucura de o osmoza perfecta.

Specificul masajului in cuplu 
Intr-o atmosfera incarcata de intimitate, masajul in cuplu devine o adevarata sursa de armonie. Realizat in cadrul unui salon de masaj profesionist, de catre maseuri specializati in arta masajului, masajul in cuplu declanseaza experiente noi ce contribuie la amplificarea intimitatii si a iubirii in cuplu. Masajul in cuplu, efectuat la Tao Massage Bucuresti, salon aflat pe Calea Victoriei 85, faciliteaza impartasirea unui moment placut de bunastare si optimizeaza armonia existenta intre doua persoane. Masajul in cuplu ajuta la reinnoirea legaturilor dintre oameni, la regasirea seninatatii.

Adesea, cuplurile sunt mult prea ocupate si nu gasesc timp suficient pentru a fi singuri fara sa aiba griji legate de ceea ce mai au nevoie sa faca sau nu au terminat in acea zi. Dar in timpul unei sesiuni de masaj in cuplu, oamenii renunta instinctiv la trecut si la viitor si isi indreapta atentia spre momentul prezent. Masajul in cuplu este o modalitate de a se angaja pe deplin intr-o activitate comuna, ajuta cuplurile sa se reconecteze.

Desfasurarea unei sesiuni de masaj in cuplu
In practica masajelor in cuplu, nu exista o regula de aur: toata lumea apreciaza momentul in felul sau, in functie de gusturile si dorintele sale. Inainte de a incepe sedinta de masaj, maseurii profesionisti creaza o atmosfera senina si delicata – o iluminare slaba, calda, diverse lumanari parfumate, confortul este imbunatatit cu perne si prosoape moi. In doi, relaxarea este mai dulce. Masajul in cuplu reprezinta un adevarat ritual al relaxarii tuturor simturilor si va invaluie trupurile in diafane arome de extract de struguri, flori de portocal, scortisoara sau vanilie.

Un masaj in cuplu creste sentimentul de afectiune
Masajele stimuleaza eliberarea hormonilor responsabili cu starea de bine, astfel incat sentimentele de intimitate si afectiune cresc. Atingerea mareste oxitocina, precum si serotonina si dopamina. De fapt, masajul in cuplu poate fi considerat o potiune stiintifica de dragoste. Durata unui masaj in cuplu

Atunci cand este realizat la un salon de masaj profesionist din Bucuresti, de maseuri specializati, sesiunea de masaj in cuplu poate dura intre 60 si 90 de minute, in functie de pachetele si serviciile oferite de fiecare specialist.

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu