Vedete cu Nasul Mare

Sunt frumoase, sexi si celebre, insa au un defect, marimea nasului! Unele dintre ele au apelat la chirurgia estetica, altele nu, si s-au obisnuit cu acest complex:

Giulia Anghelescu

Este foarte sexi, insa are acest defect de care este foarte complexata insa nu are curaj sa se opereze. Stie ca are acest defect bine evidentiat, insa sustine ca deocamdata se fereste de bisturiu.

Anne Hathaway

Stie cum sa-si ascunda acest defect, insa in unele ipostaze poti vedea ce nas mare are. Nu prea se observa deoarece actrita stie cum sa faca sa para ca-l are mic, insa realitatea este alta.

Sarah Jessica Parker

La ea este vizibil acest defect si poate sa faca orice ii sta in putina pentru a-l ascunde ca tot nu reuseste. Se pare ca actrita il avea si mai mare in adolescenta, insa gurile rele spun ca are o operatie de rinoplastie facuta. Este sexi, cu un succes mare si foarte talentata, insa acest defect nu poate trece cu vederea.

Andreea Balan

Pentru a da bine pe sticla, cantareata a ales bisturiul pentru a-si modifica un pic nasul, insa nu prea mult. A facut o interventie foarte usoara, pe care Andreea a suportat-o fara anestezie.

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu