Studio Videochat Modern

Cadrul in care lucrezi joaca un rol important in cresterea castigurilor in videochat. Amplasat intr-o zona ultracentrala a capitalei, Art Studio indeplineste toate cerintele unei locatii moderne, dotata cu tehnologie de ultima ora.


Doar un studio de videochat cu adevarat profesionist va investi intotdeauna in echipamente de ultima generatie, astfel incat munca ta sa fie cat mai usoara si placuta. Pe langa instrumentele de training, Art Studio se mandreste cu calculatoare performante, cu dotari si echipamente de ultima generatie care ofera cele mai bune conditii de lucru modelelor sale.

Stil modern si dotari de ultima generatie
Nu mai este o noutate ca imaginea online a unui model este reflectata inclusiv de calitatea echipamentelor utilizate. Acest studio din Piata Unirii a fost amenajat in stil modern si dotat cu echipamente de ultima generatie. 

Folosim calculatoare de ultima generatie optimizate lucrului pe platformele online specifice, conectate la camere web profesionale ce ofera o transmisie impecabila a semnalului video si lumini profesionale care sa protejeze si sa odihneasca ochii modelului.

Totodata, la Art Studio beneficiezi de internet de mare viteza, tara noastra fiind recunoscuta de altfel la nivel international pentru infrastructura de internet de care aceasta beneficiaza. 

Pe langa calitatea echipamentelor utilizate, studioul se mandreste cu o calitate vizuala, estetica, si un design bine gandit al camerelor in care se lucreaza. Art Studio iti ofera un decor de vis realizat doar de profesionisti, cu echipamente si dotari de ultima generatie, si nu in ultimul rand, lumini care sa iti puna in valoare atuurile.

Cheia succesului: un decor bine pus la punct, cu echipamente performante
Intr-un domeniu ca videochatul, decorul vinde iluzii, iar fiecare element din decor face parte dintr-o poveste. Lucrand la noi, iti vei putea alege decorul care te avantajeaza, oferindu-le membrilor tai calitate si diversitate.

Ne-am propus sa iti punem in valoare frumusetea si senzualitatea, iar acest lucru nu poate fi facut decat prin echipamente performante care sa evidentieze detalii si culori ce ‘’fura’’ privirea. Toate camerele in care lucreaza modelele noastre sunt curate, confortabile si dotate cu tot ceea ce au nevoie pentru a se deconecta  de realitate si  patrunde intr-un taram de poveste, alaturi de fiecare membru castigat.
Dincolo de amenajarea spatiilor si tehnologie, tinem foarte mult la echipa noastra, pe care o consideram o adevarata familie, si la profesionalismul ei. Echipa Art Studio, formata doar din profesionisti, nu lasa loc de greseli, fapt care ne-a propulsat in topul celor mai apreciate studiouri de videochat din tara.

Trafic garantat pe websiteuri
Traficul unui model de videochat reprezinta suma membrilor si a vizitatorilor din room-ul (camera) acesteia. Noi le oferim modelelor noastre un trafic de calitate, si automat, o pozitionare mult mai buna pe site-ul in care fac broadcast.

Odata ce exista mai mult trafic in camera ta, va creste si posibilitatea de a castiga mai multi bani. Un model trebuie permanent promovat, astfel ca echipa Art Studio iti va asigura o pozitionare mult mai buna si implicit, o crestere mai buna in ceea ce priveste situatia incasarilor. De aceea suntem in top atunci cand vorbim de angajari videochat. Pentru ca investim foarte mult in dezvoltarea ta.

Cu implicarea ta si training-ul oferit de noi, te sustinem sa ai  castiguri importante si sa fii vazuta. Apoi, ne ocupam impreuna sa realizam o conversie cat mai buna a traficului. Pentru noi, calea catre succes este sustinuta doar de o echipa dedicata tie si promovarii tale din studioul de videochat pe site-urile de specialitate.

In videochat, castigurile mari nu sunt doar o intamplare, ci un rezultat al combinarii traficului web cu implicarea modelelor  si cu munca echipei.

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu