Tipuri de Barbati in Pat

Exista mai multe tipuri de barbati care se manifesta diferit in pat. Daca vrei sa afli in ce categorie se include partenerul tau, vezi mai jos:


Emotiv
Pentru acest gen de barbat sexul este o manifestare a iubirii, este foarte romantic si atent la detalii. De cele mai multe ori isi alinta partenera, o saruta patimas si o mangaie exact acolo unde trebuie. El cauta femeie romantice dar este fascinat si de cele puternice si dominatoare.

Aventurier
Crede ca relatia sa nu poate dura daca sexul nu este de cea mai buna calitate. Experimenteza cu placere pozitii noi, fuge de conventional si s-ar plictisi chiar daca femeia de langa el este o adevarata contorsionista.

Concesiv
Ii place sa tina totul sub control si sa faca el toata treaba. Preia cu usurinta initiativa si incearca sa satisfaca nevoile partenerei. Prefera femeile care sunt pasive in timpul actului sexual.

Cerebral
Este genul de barbat pe care il incanta fanteziile sexuale. De cele mai multe ori libidoul sau este afectat de stres. Prefera sa analizeze totul si nu reuseste sa fie spontan. Nu va incerca niciodata pozitii noi, fiind adeptul celei a misionarului.

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu