Interviu cu Sara Foster

Sara Foster, autoarea cartii Beneath The Shadows. In tot acest timp a cautat indicii in locul nepotrivit, si impreuna cu fiica ei vor fi intr-un pericol teribil daca nu incearca sa fuga cat mai repede. Sara Foster este o tanara autoare, care la inceput a fost si editor la departamentul de fictiune a editurii Harper Collins, din Londra. Sara adora sa calatoreasca, si a fost in calatorii de lunga durata prin America de Sud, Asia, si Australia. De asemenea, ea scrie si pentru un site de turism, si pentru revista Handbag guide, care apare in carti ca: New York, Paris, Londra. In urma cu cativa ani, Sara s-a mutat in Australia de Vest, mai precis in anul 2004, unde s-a stabilit, impreuna cu sotul si fiica sa.

Interviu Sara Foster: 

1. Care a fost visul tau din copilarie?
 - Intotdeauna mi-am dorit sa ajung scriitoare, asa ca mi-am stabilit acest obiectiv de-alungul anilor.

2. Ai un loc special unde scrii, sau o poti face oriunde?
 - Pot sa scriu oriunde, de obicei, ajung sa scriu prin cafenele, sa scap de cicalitul familiei mele.

3. Daca te trezesti intr-o dimineata si afli ca poti face o vraja, care ar fi acea, si de ce ai face-o ?
 - As face o vraja de curatenie, astfel incat toate treburile casei sa fie facute si sa imi petrec restul zilei alaturi de familia mea, si sa am timp si sa mai citesc.

4. Ai si un alt talent, in afara de a scrie?
 - Ador sa fac fotografii, mai ales cu oameni sau scene din natura, dar inca invat. Sunt o groaza de fotografii care ma inspira.

5. Cum ai decis sa scrii prima carte?
 - M-am gandit la ea, si am continuat sa dezvolt ideea. Dintotdeauna mi-am dorit sa termin sa scriu o carte, lucru care m-a facut sa fiu o parte din ea, a preluat controlul asupra vietii mele pentru o scurta perioada de timp.

6. Sa spunem ca ai un bilet de avion catre Tara Minunilor. Cu cine ai vrea sa mergi? Pe cine ai vrea sa intalnesti acolo si care ar fi primul lucru pe care l-ai face?
 - As fi nevoita sa o iau pe fiica mea, sau nu ma va ierta niciodata. Fetei mele i-ar placea sa o intalneasca pe Tinkerbell si mi-ar placea sa fac o plimbare cu Expressul Hogwart's.

7. Ce sfat le dai fanilor tai din Romania?
 - Cititi cat puteti de mult, cititi de placere, cititi carti care va provoaca. Am invatat cate ceva din fiecare carte pe care am citit-o, din cauza asta ador atat de mult sa citesc.

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu