Care sunt Avantajele in Videochat?

Meseria de model intr-un studio videochat a castigat deja o mare popularitate pe piata muncii, gratie beneficiilor considerabile de care si tu te poti bucura daca te gandesti sa imbratisezi aceasta meserie. Venitul este cu mult peste medie fata de salariile din alte domenii, programul flexibil ti-l faci dupa bunul plac (dimineata sau noaptea), exista discretie si anonimat. 


Dolls Studio este un studio videochat modern ce pune intotdeauna la dispozitia modelelor sale conditii excelente de munca, castiguri insemnate, premii si zile de rasfat. 

Avantajele tale de model studio videochat incep aici!

Te provocam sa iti testezi limitele. Si de ce nu ai face-o? Dolls Studio promoveaza un job mai mult decat avantajos, prin care iti poti castiga independenta financiara in cel mai scurt timp. Prin propriile forte, in conditii legale, indiferent de experienta sau calificarea anterioara. 

In prima luna de angajare, te poti bucura de unul dintre cele mai mari procente de incasare! Vorbim, aici, de pana la 80% din castiguri! De altfel, veniturile pe care le poti castiga lunar ca model videochat nu pot fi atinse pe piata muncii de catre o persoana fara cativa ani de experienta in spate. 

Sa luam spre exemplu urmatorul caz: ai castigat suma de 5000$ in prima ta luna de munca si beneficiezi de 80% din castiguri. Asta inseamna mult! Adica 4000$ doar ai tai! Iar acesta e doar inceputul. Gandeste-te ca acelasi principiu de calcul se aplica pentru oricare alta suma de bani obtinuta in cadrul studioului, in urma muncii tale. 

Mega bonusuri si recompense pentru tine 

Jobul visurilor tale e mai aproape decat ai fi crezut. Ca model la inceput de drum, receptivitatea la sfatul traineritelor si seriozitatea de care dai dovada in timpul programului de lucru iti pot aduce un bonus de 200$ in prima ta luna de munca. Considera-l un impuls care sa te stimuleze pentru a-ti creste incasarile si totodata, un semn de recunostinta din partea echipei care iti sta alaturi in tot acest timp. 

Plusam cu un super bonus de performanta la sfarsitul lunii, ceea ce inseamna ca, in functie de incasarile facute si de cat de mult esti dispusa sa te implici, nu doar ca vei deveni un model de top, ci iti vei suplimenta castigurile in fiecare perioada cu bonusuri de 2%-15% pentru fiecare prag atins. 

Alaturi de Dolls Studio nu doar ca iti poti castiga independenta financiara, ci te vei simti cu adevarat apreciata. Pe langa faptul ca esti integrata intr-un colectiv tanar si prietenos, atent la nevoile tale, care te sprijina sa evoluezi frumos, fidelitatea ta iti aduce si mai multe sanse de castig. Mai exact, un bonus de vechime de 1%-6%, in functie de perioada lucrata, oferit la fiecare 6 luni de munca in cadrul studioului. Si desigur, bonusul de vechime creste pe masura ce tu continui sa lucrezi in acest domeniu. 

Nu am uitat nici de vacantele in locatii luxuriante, oferite periodic pentru a-ti rasfata corpul si relaxa mintea, in conditii depline de confidentialitate. Te facem sa simti ca tu contezi cu adevarat. Pentru sanatatea ta fizica si mai ales pentru confortul psihic. Iar pentru a te simti cu adevarat rasfatata, in calatoriile din cele mai inimaginabile locuri ai acces la adevarate sedinte de relaxare si infrumusetare, inclusiv la operatii estetice pe care nu ti le-ai fi permis altfel. 

Alte super bonusuri periodice care sa te incante: concursuri cu premii substantiale (produse de make-up, genti si pantofi de lux, premii in bani, carduri de cumparaturi, telefoane, laptopuri, etc.) si bonusuri suplimentare pentru ‘’highest earner’’ (model de top) oferite in urma unui parteneriat extrem de avantajos din punct de vedere financiar. Toate acestea, intr-o zona centrala a orasului, intr-un studio videochat Unirii, intr-una din cele mai frumoase zone din Bucuresti!

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu