Sanatatea gurii si a dintilor pentru un zambet frumos

Fiecare din noi viseaza sa aiba un zimbet care sa straluceasca, atat la figurat, cit si la propriu. Insa nu fiecare din noi are posibilitatea sa mearga la un cabinet stomatologic pentru o albire profesionala. Pentru cei care nu au aceasta sansa, exista remedii naturiste care le putem folosi in conditii de casa si care nu necesita mari cheltuieli. Tot ce aveti nevoie este: bicarbonat de sodiu, lamaie sau acid citric, periuta de dinti.


Cum le folosim pentru o albire eficienta?
Deci, se amesteca bicarbonatul de sodiu cu sucul de lamaie pana cind se formeaza o pasta. Utilizati acest amestec pentru a va curata si inalbi dintii. Faceti acest lucru de 2 ori pe saptamana, pe o perioada de 3 saptamani. Cam atit, simplu, rapid si natural!

Care este cel mai bun mod de albire a dintilor?
Cele mai multe benzi de albire, utilizate pentru albirea dintilor, folosesc un gel cu peroxid de carbamida sau peroxid de hidrogen pentru a-i curata. Gelul este pe pe partea superioara a unei banzi de polietilena. Astfel, peroxidul ajunge sa lucreze. Peroxidul este un oxidant excellent.

Exista si alte metode de albire a dintilor?
Evident, cea mai importanta modalitate de a va pastra dintii este sa va spalati in fiecare zi. Deci, pasta de dinti pentru inalbire. Pasta de dinti alba are un compus suplimentar, mai abraziv, ca si silica, acesta si este elementul de inalbire a dintilor. Dar, ca in orice pasta de dinti, aceste abrazive curata doar suprafata dintilor dvs. 

Toate produsele de albire dentara, disponibile pe piata, care sunt pe baza de peroxid, sunt sigure. Asociatia americana dentara spune ca unii oameni pot avea dinti mai sensibili decat majoritatea persoanelor, asa ca cel mai bine este sa verificati intotdeauna medicul dentist inainte de a face orice albire acasa. Toate gelurile si pestele de dinti sunt in siguranta atunci cand sunt utilizate corect.

Deci, care este cel mai bun mod de albire a dintilor?
Ei bine, toate acestea implica peroxidul. Rezultatele dvs. vor depinde de starea dintilor dvs. Unii dinti sunt intunecati din cauza defectelor de dezvoltare, a cavitatilor, a canalelor radiculare etc. care evident, au nevoie de alte tipuri de tratament. De asemenea, depinde de cat de repede doriti sa vedeti rezultatele si cat de mult sunteti dispus sa cheltuiti. Daca doriti dinti albi in cel mai scurt timp, cheltuiti banii si mergeti la medicul dentist. Ei pot folosi cea mai mare concentratie de peroxid de hidrogen si nu dureaza mult.

Centrul de Stiri

Iubesc scrisul, iubesc libertatea pe care acesta mi-o ofera si faptul ca imi permite sa ma exprim cum imi dicteaza sufletul. Scriu pentru mine, pentru liniste si nu in ultimul rand pentru voi, cititorii mei, oameni din spatele monitoarelor care descopera bucatele dintr-un suflet cald, de artist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu